Takstmann i Hamar

Takstmann i Hamar

Om Takstmann Sagen

Jeg startet opp min takseringsvirksomhet i 2001-02 med bakgrunn som Tømrer/Byggmester og utdannelse gjennom Norges Takseringsforbund. Siden da har jeg vært takstmann på heltid.

Arbeidsområde

Mitt naturlige nedslagsfelt som takstmann innen skadetaksering og eierskiftesaker er Hamar kommune med omkringliggende kommuner, men har hele Hedmark og deler av Akershus og Oppland som jeg også har bistått i skade- og eierskifteskader. Naturskadetaksering utføres i hele landet. Verditaksering utføres i Hamar, Ringsaker, Stange og Løten kommuner.

Kompetanse og medlemskap

Ansatte

Per i dag har firma 2 ansatte, en sekretær og en takstmann med bred kompetanse innen taksering i Hamar.

Våre kunder

Takstmann Sagen AS utfører taksering både for privatpersoner og forsikringsselskap, men vår hovedkundegruppe består av forsikringsselskaper. Vi utfører tjenester for blant annet IF Skadeforsikring, Gjensidige Forsikring, Jernbanepersonalet Bank og Forsikring, Eika Skadeforsikring, Tryg Skadeforsikring, KNIF Trygghetsforsikring, HELP Forsikring m.f.
  Tjenester

  Takstmann Sagen AS utfører tilstandsrapport, taksering av skadeskjønn og naturskade, boligsalgsrapport og verdi – og lånetakst.

  Kontaktinformasjon

  Adresse: Finstads gate 21, 2318 Hamar
  E-post: trond@takstmannsagen.no
  Telefon: 916 89 720

       byggmester_ub      DNV